04.03.2012

Vürtsikas Läätsepada Selveri, see tähendab Marise moodi


















Ripub mul köögi ukse kõrval selline väike A4 formaadis "Selveri" kalender.
Ju on teine jõuluajal miski kampaania käigus näppu jäänud.
Nii ta seal siis aasta algusest peale ripub ja ma polnudki tähele pannud, et tegu on ühtlasi ka retseptiraamatuga.
Nüüd siis panin tähele.
Võtsin kalendri näppu ja sättisin end voodisse veel unise Sveta kõrvale.
"Ütle üks number ühest kaheteistkümneni"! Nõudsin kallilt kaasalt.
"Üks" kostis teki alt pärast väikest viivitust.

"Üks" ehk siis esimene so Jaanuarikuu retsept mille Autoriks on Maris Arulepp:  asub ühtlasi ka SIIN
Valmistamine on kiire ja lihtne.
Läätsesid tuleb keeta 20 minutit, lisada purustatud tomatid, keeta veel 10 min, lisada oad ja eelnevalt maitsestatud ja praetud hakkliha ja keeta veel 5 minutit.
Ja ongi valmis.
Tulemus on midagi sellist nagu Mehhiko Tortillade täidisena teinekord valmistatakse.
Positiivne on koostis, kuna sisaldab vähe rasvu ( kasutasin loomahakkliha)
Natuke võiks roog sisaldada vähem vedelikku.
Ja veel - kasutasin "Tandoori" maitseainesegu puudumise tõttu poeletil selle asemel "Tandoori pastat"- mis on üks hästi hirmus asi ja nõuab ettevaatlikku ümberkäimist.
Aga muidu OK




Комментариев нет:

Отправить комментарий